Lederkursus med henblik på kompetenceudvikling 

Få et skræddersyede forløb

På vores lederkursus hjælper vi med kompetenceudvikling af ledere på alle niveauer. Det kan være nye lederaspiranter i detailhandlen eller erfarne salgschefer, som trænger til hjælp med målretning af indsatsen. Vi tilbyder skræddersyede forløb, så de matcher netop den strategi og kultur som ønskes – og vi går først derfra, når de nye værktøjer er implementeret i hverdagen. Vi befinder os i Randers, men vi tilbyder også lederkurser i Aalborg, Aarhus og resten af Danmark.

Kursus med fokus på træning af den eksterne salgsledelse

Salgsledelsens vigtigste opgave er, at sikre sammenhængen mellem virksomhedens salgsstrategi og sælgernes daglige handlinger. Det er vigtigt at sælgerne er klædt bedst muligt på til deres daglige opgaver, og det kræver god teamledelse samt den rette værktøjskasse med bidrag fra salg, ledelse og strategi, og det kan vi hjælpe med. Desuden tilbyder vi også salgstræning og salgskurser.

Den eksterne salgsleder skal turde gå forrest og vise retningen, mestre sin rolle som leder i og udenfor teamet og samtidig kende sine ansatte for at kunne realisere deres potentiale og personlige udvikling. Vi hjælper med at udvikle de ledelseskompetencer, der skal til for at realisere den rette strategi og det er uanset det organisatoriske niveau.

På vores lederkursus er vi både teoretiske og praktiske på en gang. Det er en kombination af kompetencegivende undervisning og praktisk træning. Vi anvender blandt andet Changesetter, når vi arbejder med forandringsledelse, 6styles når vi arbejder med den daglige ledelsesstil, og DISC samt 5behaviors når vi underviser i, hvordan man korrekt leder og motiverer mennesker og teams.​

Lederkursus i callcenteret

Hvilken aktivitet udfører du, som skaber den største værdi?

Det er det spørgsmål, vi altid stiller ledere i call-centre, når vi første gang træder ind ad døren. Svaret dertil er næsten altid: når jeg er på med-lyt og giver feedback og sparring til mit personale.

Vores næste spørgsmål er så: Hvor stor en andel af din tid bruger du på dette? Og allerede her begynder det at gøre ondt, for det er ofte under 10% af deres tid. Ledere i callcentre ender desværre ofte i mødelokaler dagen lang, og befinder sig derfor langt væk fra deres personale. Analyser fra både McKinsey og Harvard Business Review viser, at de mest effektive ledere i callcentre, er dem som skaber den største værdi, ved at bruge mere end 60% af deres tid på at udvikle og motivere deres personale.

Det er her vi starter, når vi på vores lederkursus hjælper med lederudvikling i call-centre. De skal ud til personalet, og give dem feedback på deres adfærd samt motivere og inspirere dem.

Ledelsesopgaven i et callcenter er unik. Det handler typisk om konceptoverholdelse, tidsoptimering, strategisk ledelse og motivation - og lederen optræder derfor ofte i rollen som den spillende træner.

Det interessante felt mellem kravet om effektivitet, og en alt for stor medarbejderomsætning i callcenterbranchen stiller store krav til de daglige ledere, og det er et område, som er både nemt og dyrt at nedprioritere.

Kontakt os for at høre mere om vores kursus i ledelse, vores salgscoaching og hvordan vi kan hjælpe med at øge jeres ledelseskompetencer​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket