Fødekæde af nye sælgere

DET STARTEDE I 2013...

... da en salgsdirektør hos en af vores mest loyale kunder kontaktede os med en ny idé. Han kunne se i markedet, at den sikreste måde at få dygtige sælgere var, at headhunte de bedste hos konkurrenterne. Men det var dyrt, fejlraten var høj, og loyalitet blandt de nye medarbejdere var for lav.

Derfor skulle vi skabe dem selv, men det var ikke nok at finde folk internt og give dem et sæt nøgler og et distrikt - de skulle også trænes ordentligt, så de forstod kravene i jobbet og var trænet til at lykkes.

Vi designede sammen et to-års forløb for nye sælgere - sælgere som allerede inden da var ansat i virksomheden, men i butik eller internt salg. Det to-årige forløb indeholdt en komplet merkonom-uddannelse, mentor-ordning, personlig og faglig udvikling, praktik-perioder og meget mere - alt sammen designet for at skabe sælgere, som kunne hoppe direkte ud i bilen og få succes.

På første hold søgte 14, hvoraf 10 blev optaget, 7 blev eksterne sælgere undervejs - med stor succes. - og så blev de alle 10 merkonomer undervejs.

Og endnu bedre var det måske, at de nye sælgere også skubbede til de erfarne, som pludselig begyndte at efterspørge træning og uddannelse.

En salgsdirektør har udtalt om forløbet, at normalt tager det 8-9 måneder før en ny sælger er rentabel, men de her folk, vi selv har trænet - de er køreklar allerede 2-3 uger inde i jobbet. Kunden er begejstret og vi er allerede vi at designe tredje generation af forløbet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at lave en fast fødekanal af eksterne sælgere.​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket