Om os

Sådan arbejder vi i Talenthuset

Måske er det en kliché, men vi mener det virkelig, når vi siger, at 1+1=3 - hos os betyder det - og det har erfarigerne vist os igen og igen, at Personlig udvikling+Faglig udvikling=Fantastiske resultater.

Derfor skaber vi langt de fleste af vores programmer omkring en blanding af værktøjer - alt sammen naturligvis koblet til kundens mål. Fx har vi designet et forløb, hvor vi træner eksterne sælgere i en stærkt konkurrencepræget branche. Erfarne sælgere vel at mærke. Her kombinerede vi arbejde med DiSC profiler og salgstræning, og for at matche kundens differentiering i markedet, valgte vi at lægge fokus i salgstræningen på Challenger Sale salgskonceptet. Sælgerne fik øget selvindsigt, bedre kundeforståelse og en helt ny tilgang til markedet og kunderne - væk fra det frygtede røde ocean og med fokus på det område, hvor kunden virkelig differentierede sig i sit marked.

Når nye kunder kontakter os, starter vi derfor med en klassisk behovsafdækning - altså hvem er I, og hvad vil I gerne have ud af det? Derfra designer vi 1-3 forslag til løsning samt sammensætter det rette team. Dette præsenterer vi sammen med en præsentation af investeringen og muligheder for medfinansiering, og så er vi ellers klar til at gå i gang.

​Talenthuset lavede oprindeligt talentprogrammer for de særligt udvalgte medarbejdere med stort potentiale, men flere og flere af vores kunder vendte tilbage med beskeden: "Vi kan lide, hvad I gør med vores talenter - kan I udvikle resten lige så meget?" - Og derfor bruger vi nu også stort set den samme værktøjskasse til generelle uddannelsesprogrammer og resultaterne taler for sig selv.

Og så laver vi stadig klassiske talentprogrammer​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket