Øget salg og bedre service hos grossist

DET STARTEDE MED MYSTERY SHOPPING...

... og er indtil nu endt med markant øget kundetilfredshed og 381% salgsvækst. Hos Sanistål var der et brændende ønske om at differentiere sig yderligere i forhold til konkurrenterne i branchen gennem en bedre service i de 47 håndværkerbutikker. For at prøve at se butikkerne fra kundens synspunkt, startede gennemførtes først en række prøvekøb, og det blev tydeligt, at der var potentiale for forbedring. Udover en bedre service, måtte salget per kunde gerne hæves. Vi hjalp med at præcisere et salgskoncept, og trænede først lederne og derefter de knap 200 butikssælgere i dette salgskoncept. Alt sammen koblet op på et merkonomfag med rigtig eksamen, så deltagerne også bagefter havde fået 5 ects point med sig. Vi designede og gennemførte 12 hold med tre dages nærværende og relevant træning med skræddersyede materialer og med særligt fokus på DISC - både sælgerne og kundernes.

Da vi året efter har målt på resultaterne kan vi se, at kundetilfredsheden er steget fra 88% til 97% og salget af kampagnevarer er steget med knap 400%.

Så salget er steget og kunderne er gladere - og undervejs har der været helt fantastiske fortællinger om, hvad de forskellige medarbejdere har fået ud af forløbet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at øge salg og service...

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket