ActeeChange/Changesetter

KOTTER

De klassiske otte trin i en forandring er udødeliggjort af Kotter, og udgør en del af grundstammen i vores arbejde med forandringsledelse.

MAUER

Mauer har føjet til Kotter med sine indsigter i menneskers modstand mod forandring. Og lægges disse to elementer ovenpå hinanden, kan vi designe forandringsprocesser og træne i forandringsledelse

LÆRINGSSPILLET ACTEECHANGE

Vi bruger læringsspillet ActeeChange fra en af verdens førende udviklere af læringsspil til virkeligheden Actee. Gennem både et brætspil og en computer-simulator skal deltagerne tage stilling til en lang række af ledelsesmæssige beslutninger i en forandringsproces - og lære af konsekvenserne. Spillet er fantastisk til at lære om den ideelle lederadfærd under forandringer, men det er lige så relevant for forberedelse til en reel forandring og kortlægning af medarbejdere i forandringer. Vi har flere gange brugt spillepladen og begreberne fra ActeeChange til at designe større forandringsprocesser for at sikre, at vi kommer hele vejen rundt og får alle med ombord.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket