ActeeChange/Changesetter

LEADERSHIP THAT GETS RESULTS…

var navnet på Daniel Golemans artikel i Harvard Business Review fra marts/april 2000, hvor han dokumenterede, at vi med udgangspunkt i følelsesmæssig intelligens kunne definere seks forskellige lederstile. Han dokumenterede yderligere, at de ledere, som anvendte mindst fire at disse, og de rigtige på et rigtige tidspunkt, skabte bedre resultater i deres organisationer.


Faktisk var ovennævnte artikel en videreførsel af hans arbejde fra 1998, hvor han første gang argumenterede for, at IQ og tekniske kompetencer ikke var nok til at udgøre en god leder i HBR artiklen What makes a Leader.


Det lyder måske i første omgang lidt kompliceret, og derfor arbejder vi sammen med Actee, en af verdens førende virksomheder indenfor gamification, som har udviklet en spil-platform og færdige konceptmaterialer, som gør det nemt at assesse sine egne lederstile, øve sig på andre, og lære hvornår hvilke stile giver mest mening.


De seks lederstile er:

  • Den rammesættende/autoritære
  • Den demokratiske
  • Den tilknyttende
  • Den temposættende
  • Den visionære
  • Den coachende

Pointen er at vælge de lederstile, der bedst realiserer forretningens mål - og ikke bare dem, du som leder plejer at bruge eller har det bedst med.

AT ARBEJDE MED SPIL…

er ikke bare for sjov. Vi oplever igen og igen, at deltagerne bliver grebet af træningen og ofte helt glemmer spise-pauserne, fordi de sidder og diskuterer deres valg i nogle af de cases, vi øver med.

Vi bruger spillene til træning, og deltagerne har fortsat adgang i en periode, når de kommer hjem, så de kan lege videre, og på den måde bliver det pludselig til en leg at udvikle sit lederskab.

“If your emotional abilities aren’t in hand, if you don’t have self-awareness, if you are not able to manage your distressing emotions, if you can’t have empathy and have effective relationships, then no matter how smart you are, you are not going to get very far”

— DANIEL GOLEMAN

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket