Everything DiSC

DET STARTER HOS DIG SELV

Uanset om vi træner enkeltpersoner eller teams, så starter langt de fleste forløb med en bevidstgørelse om egne styrker og udviklingsområder. Til dette bruger vi DISC profiler - ikke fordi dette er det mest dybdegående værktøj, men fordi det er enkelt at gå til og forstå, og så rammer det alligevel dybt.

Arbejdet med DISC gør det legitimt at tale om, at alle har ting, der falder dem naturligt, og derfor også ting, de skal gøre sig mere umage med - og så er den udviklende samtale i gang og træningen kan begynde…

TEAMET

I udvikling af teams er det enormt interessant at se spillet i form af profiler, og det giver igen og igen store aha-oplevelser for teams, når deres individuelle profiler samles i en team-profil. Det kan give mange former for erkendelser som fx:

 • Nu forstår jeg bedre, hvorfor du og jeg så tit misforstår hinanden

 • Det er da skræmmende, at ingen i vores team bryder sig om at gøre xxx, når vi ved, at vi i fremtiden skal netop dette.

 • Nu kan jeg se, hvordan jeg hele tiden prøver at tilpasse mig til min chef på min tilpassede profil - det forklarer, hvorfor jeg bliver så udkørt.

Vi har fem forskellige DiSC værktøjer i sortimentet med Everything DiSC:

 • Everything DiSC Workplace-profilen giver deltagerne værdifuld indsigt, som skaber engagement og inspirerer til mere effektivt samarbejde. I den 20 sider lange personlige profil kan deltagerne se de prioriteter, der styrer deres adfærd, og lære, hvad de finder naturligt, og hvad der vil virke mere udfordrende i interaktionen med andre. Profilen giver også handlingsorienterede strategier til at styrke relationer på alle niveauer på arbejdspladsen.

 • Everything DiSC Management-profilen giver deltagerne indsigt i deres ledelsesmæssige styrker og udfordringer, og hvordan de kan tilpasse deres adfærdsstile for at imødekomme behovene hos deres medarbejdere og blive mere effektive ledere. I denne 27-siders profil vil deltagerne:

  • Finde deres DiSC Management-stile

  • Udforske strategier for effektiv ledelse og uddelegering

  • Lære at skabe motiverende miljøer

  • Skærpe deres evne til at udvikle andre baseret på den enkeltes potentiale

  • Forbedre samarbejdet med deres egen leder

 • Everything DiSC Sales-profilen giver deltagerne en bedre forståelse af sig selv, deres kunder og deres relationer. I denne profil kan deltagerne udforske deres personlige salgsstile, og hvordan deres styrker og udfordringer påvirker deres salgsadfærd. De lærer også at genkende de særlige adfærdstyper, der knytter sig til hver købsstil, og får strategier til at tilpasse deres salgsstil, så de opfylde kundernes behov og dermed øge effektiviteten og succesraterne.

 • Everything DiSC Productive Conflict giver deltagerne øget selvbevidsthed om konfliktadfærd. I denne profil gennemgås destruktiv og konstruktiv konfliktadfærd for hver DiSC®-stil, herunder håndtering af reaktioner i konfliktsituationer og personlige kommunikationsstrategier til konstruktive konflikter på arbejdspladsen.

 • Everything DiSC Work of Leaders-profilen giver detaljeret kontekstspecifik feedback baseret på modellen for vision, alignment og gennemførelse og de tre drivere, der er tilknyttet til hvert af trinnene. Profilen på 23 sider giver deltagerne personlige strategier for at:

  • Skabe en Vision med udforskning, mod og test af antagelser

  • Opbygge Alignment med klarhed, dialog og inspiration

  • Stå i spidsen for Execution med momentum, struktur og feedback

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Læs mere om salgstrænings-programmet for sælgere

Læs mere om Talenthusets træningsplatform

Talenthuset

Helstedvej 8, 8920 Randers NV

CVR: 26601851

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 40 12

E-mail: info@talenthuset.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket